2021 Dekorasyon Trendleri

2021 DEKORASYON TRENDLERİ

Yaşam alanlarınıza farklılık getirmek için yeni yılı değerlendirin

Evde her zamankinden daha çok vakit geçirdiğimiz bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Yeni yıl yaşam alanlarımız için değişiklikler yapmak ve farklılık yaratmak için güzel fırsatlar yaratıyor. Dünya üzerinde yaşanan sürecin de etkisiyle, bu yıl daha fazla amaç ve işlevsellik ile tasarlanmış evleri görmeye başlayacağız.

Gün geçtikçe daha yenilikçi, sürdürülebilir ve kullanışlı bir kimliğe bürünen dekorasyon modası, doğal ve çevreci materyallerin hakim olduğu, teknolojinin daha aktif rol oynadığı, çok yönlü ve faydacı bir yapıya doğru evriliyor. Günümüzde insanlar oldukça yoğun tempolar içerisinde yaşıyor. Bu nedenle ev ortamlarında bireylerin problemlerine çözüm üreten ve konforunu artıran tasarımlar çok daha fazla dikkat çekiyor.

2021 huzurlu renkleri peşinde getiriyor

Bu yıl, temelinde huzur bulunduran dekorasyon modasında, pastel ve soft renklere sıkça rastlayacağız. Bilindiği gibi, pastel renklerin insan psikolojisi üzerinde pozitif etkileri mevcut. Huzuru temsil eden bu renkler, hayat akışından yorulanlar için muhteşem bir tercih yelpazesi oluşturuyor. Mavi ve beyaz gibi sabit renkler klasik mobilya dekorasyonu ya da modern mobilya dekorasyonu fark etmeksizin her evde yerini almaya hazır. Tüm zevklere hitap etmesi beklenen trendlerde soft renklerin yanı sıra canlı ve sıcak renkleri sevenler için kırmızı, fuşya pembe ve mor da oldukça fazla yer alıyor.

Dublo Yan Sehpa

Geometrik şekiller her detaya hakim olacak

2021 yılında sık sık rastlayacağınız geometrik şekiller, evinizin vazgeçilmez parçaları haline gelecek. Keskin kenarlı dikdörtgenler, yuvarlak objeler… Dekorasyon trendlerine uyum sağlamak istiyorsanız, evinizde küçük dokunuşlar yaparak fark yaratabilirsiniz. Yuvarlak hatlı mobilyalar, geometrik aynalar ile dikkat çekici bir alan yaratabilirsiniz. Özellikle de mekana derinlik, dinamizm ve bir akıcılık kazandıran kıvrımlı hatlar ve yuvarlak formlar çok daha özgün bir stil anlayışı ortaya koyuyor.